Бейсим задържан с пушка с оптика и боеприпаси

Бейсим задържан с пушка с оптика и боеприпаси

Опасният беглец Бейсим Салим е бил задържан с незаконни пушка, оптика към нея и боеприпаси в землището на село в община Черноочене. Срещу 55-годишния

Опасният беглец Бейсим Салим е бил задържан с незаконни пушка, оптика към нея и боеприпаси в землището на село в община Черноочене.

Срещу 55-годишния мъж е образувано досъдебно производство, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Разследването по случая е с оглед на чл.339, ал.1 от Наказателния кодекс.

Както вече писахме, издирваният от 150 полицаи и жандармеристи Бейсим Салим е настанен в болницата в Кърджали. В ранния следобед във вторник 55-годишният мъж от Сърница бе задържан. Той оказал съпротива при ареста и е бил ранен, но не от полицаи. Преди да бъде задържан той е заплашил с пушка и нож овчар в гората край Черноочене. Мъжът е успял да се измъкне и се обадил в полицията.

Така въоръженият и много опасен беглец е бил локализиран и задържан. Това съобщи главният секретар на МВР Петър Тодоров в Сърница след задържането на беглеца. Както вече писахме, екшънът започва в 18,40 часа в понеделник след съседска кавга. При нея Бейсим Салиф е стрелял по своя комшия Мюмюн Мюмюн, с когото имали спорове за животните от години. Нападнатият успял да отнеме старата пушка на Бейсим. Тогава той извадил нож и е прорязал по ръката съпругата на Мюмюн. Уплашил се и побягнал към дома си, взел друга пушка и се насочил към близката гора.

Пастирът Бейсим познавал отлично района и успял да стигне до района на Черноочене.

След задържането си Бейсим е настанен с леки повърхностни рани в болницата в Кърджали. Те обаче не са причинени от последната схватка с полицаи, а преди това от чернооченския овчар.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0