„Бат`Рамадан“ към кмета на Минерални бани: Пишеш декларация или забравяш за пари!

24rodopi.bg/Общество/Политика „Пишете декларация в подкрепа на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, в противен случай ще видите финансиране по пр

24rodopi.bg/Общество/Политика

„Пишете декларация в подкрепа на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, в противен случай ще видите финансиране по проекти през крив макарон“.

Това е обявил „бат` Рамадан“ в хасковските Минерални бани пред кмета на общината Мюмюн Искендер, който минава за един от най-приближените му.

Всичко се е случило на 6 юли по време на срещи в хотелите „Рексона“ и „Олимпия“, научи 24rodopi.com от близки в обкръжението на кмета на Минерални бани.

„И бат`Рамадан нареди на Искендер, излизаш с декларация за подкрепа към почетния председател, също събираш и общинския съвет за подкрепа. И на 8 юли бат`Рамадан нареди в село Караманци също така да се организира общински съвет в подкрепа на почетния председател. Ако не го направи, Аталай ще осигури финансиране на проекти на Искендер през крив макарон“, се посочва в сигнала до 24rodopi.com.

Рамадан Аталай от години е отговарял за района на Хасково. По време на неговото депутатстване пък става ясно, че фамилията на кмета Искендер се е сдобила с десетки имоти.

Топ разкритие на един от 17-те при Доган: Враждебният Аталай иска да стане съпредседател, Джейхан Ибрямов – министър!

Илхан Андай по Нова тв: Който пусна фейка, че едва ли не Пеевски иска да маха Доган, да го пенсионира, да му вземе партията – ще си понесе санкцията!

COMMENTS

WORDPRESS: 0