Бащата прокурор, синът – непобедим! Бащата миньор, синът – булка в затвора

Бащата прокурор, синът – непобедим! Бащата миньор, синът – булка в затвора

24rodopi.bg/Коментари/Общество Някакъв сополанко, чийто сурат не познава самобръсначката, преби футболен президент в Перник. Оказа се, че е прокурорс

24rodopi.bg/Коментари/Общество

Някакъв сополанко, чийто сурат не познава самобръсначката, преби футболен президент в Перник. Оказа се, че е прокурорско синче, че тренира кикбокс или нещо подобно. Оказа се, че това било норма в поведението му. Редица случаи на пребити от него хора в града, някои и записани на видео. За домашния архив „Как мина детството на малкия малоумник“. И докато съдът се разправя с него, из мрежата се завъртя и друго видео с лумпеняка, в което 18-годишният пребива… полицай. Служителят седи на улицата, а сополанкото му набива шамари, юмруци, рита го като магаре и крещи „Ще те разцепя, ще те нокаутирам като куче. Никой не може да те спаси…“.

Полицаят седи с ръце за главата и нещо му се извинява. Лекето пък обикаля с по три таралежа под мишниците и се прави на страшен.

Откровен опит да осакатиш човек, оставяйки го без функциониращи бъбреци! Синът на кариерстващия като прокурор не осъзнава какво прави, а таткото пак го измъкнал след поредния побой.

Момченце, което раздава ритници. В него няма страх, защото никой няма да му отвърне. С подобно поведение досега да е изял около 50 кофи бой. Но никой не смее. Защото тати е прокурор. Защото, ако беше миньор…

Реалности. И тук никакви оправдания, че бащата не е опъвал чадър над отрочето си, не важат. Що за прокурор се справя с бандити след като не може да укроти собственото си семенце?!

В една нормална държава, подобен държавен служител трябваше да изхвърчи с 200 от поста си. Всъщност, сам би си тръгнал от системата. Така е редно, морално, стойностно, човешки е.

Друг е въпросът що за кадри влизат в МВР, щом един полицай не може да се справи с 18-годишен дебил, пък бил той и някакъв „нинджа майстор“.

И още веднъж. Ако баща му бе миньор, ритникаджията отдавна да е станал годеница на някой загорял бандит в пандиза.

И от този става булка,… „дивата булка, която всеки желае“, за да я укроти, ама вероятно ще го освидетелстват като тип, който има нужда от медицински грижи.

COMMENTS

WORDPRESS: 0