Байрам Байрам чукна 35, новият шеф на Младежкото ДПС е Ерсин Юмер

Байрам Байрам чукна 35, новият шеф на Младежкото ДПС е Ерсин Юмер

24rodopi.bg/Политика Ерсин Юмер бе избран за временно изпълняващ длъжността председател на Областния съвет на Младежко ДПС – Кърджали. Той получи под

24rodopi.bg/Политика

Ерсин Юмер бе избран за временно изпълняващ длъжността председател на Областния съвет на Младежко ДПС – Кърджали. Той получи подкрепата на всички присъстващи членове на проведеното редовно заседание. На него присъстваха областният лидер на ДПС Ресми Мурад, заместник председателят на Младежко ДПС Нилгюн Исмаил и народният представител Павлин Кръстев. Решението се налага поради избирането на досегашния председател Байрам Байрам за народен представител, както и навършването му на 35 години. Той изрази благодарности към членовете областната структура на МДПС за добрата работа, взаимното доверие, както и за постигнатите високи резултати през годините. Байрам Байрам пожела успех на новоизбрания председател, както и успехи на организацията.

Ерсин Юмер в момента е председател на разпоредителния орган в Момчилград. Бил е председател на младежката структура на ДПС в община Момчилград за мандат 2016-2020 г. Бил е също организационен секретар на Областния съвет на Младежко ДПС, а по-късно е избран за заместник председател. Ръководил е службата по земеделие в Момчилград. Женен, с две деца.

Новият председател ще ръководи организацията до избирането на нов, като една от задачите му е да организира отчетно-изборна конференция. Областният съвет на Младежко ДПС благодари на Байрам Байрам за всеотдайната му работа и утвърждаването на организацията като водеща в региона. Областният лидер на ДПС Ресми Мурад също поздрави присъстващите, като даде висока оценка на Байрам по време на съвместната им работа и пожела успех на новоизбрания председател.

COMMENTS

WORDPRESS: 0