„Аз разпоредих, аз наредих…“ и 844 000 по-малко население

„Аз разпоредих, аз наредих…“ и 844 000 по-малко население

24rodopi.bg/Коментари/Общество Група хлапета с остра форма на интелектуален дефицит пребива връстник. Останалите снимат и завъртат клипа в социални

24rodopi.bg/Коментари/Общество

Група хлапета с остра форма на интелектуален дефицит пребива връстник. Останалите снимат и завъртат клипа в социалните мрежи.

На следния ден една политическа групировка с управленска биография над две петилетки излиза с декларация в парламента. От която излиза, че основен виновник за подобно поведение бил вътрешният министър. Враг №1 на партията и лидера й.

Въпрос на вкус, казал пиарът и си облизал пиарните части, след като приключил с написването на декларацията. 

В тази партия май още си мислят, че всяка държава си има Бащица, както и всяко министерство и той отговаря дори за възпитанието на подрастващите. Автогол. Защото от ответната страна можеха да отговорят: Ами децата слушали, та слушали записите на бившия Първи партиен и държавен ръководител с „Да му размажа физиономията, че не се съобразява с мен“, такова ги с 200, той е прост и те са прости, та затова се разбирали и други бисери от управленско време.

И докато си четат декларации, от статистиката изнесоха първичните данни от преброяването. Останали сме шест милиона и половина за последните десет години. Това е най-голямото топене на населението за декада време.

По логиката на партийния пиар, тогава кой е виновен за 844 000 души със знак минус, като през последните 12 години се чуваше единствено познатия глас от познатото лице, който казваше единствено „Аз разпоредих, аз наредих, аз, аз…“?!

А иначе мантрата през 12-те години бе, че сме най, най във всичко и дори другите ни завиждали, че даже звънели по телефона чужди лидери да питат „Как го постигате?“.

Е, така го постигаме. Няма хора, няма проблеми. Пропагандата, тя да е жива…

Кърджали се стопи с 23 099 души за 10 години – четете тук

COMMENTS

WORDPRESS: 0