Автомобил блъсна пешеходец! Две ПТП заради сърна на пътя и… „мантинелите пречат“

24rodopi.bg/Регион 70-годишен пешеходец, пострадал при пътно произшествие, е бил настанен в болницата в Кърджали с контузна рана на главата. Инциден

24rodopi.bg/Регион

70-годишен пешеходец, пострадал при пътно произшествие, е бил настанен в болницата в Кърджали с контузна рана на главата.

Инцидентът станал около 7,40 часа във вторник в село Рогач, съобщиха от полицията.

38-годишен водач на „Фолксваген“ загубил контрол над управлението и блъснал намиращия се вдясно на пътното платно пешеходец. На пострадалия била оказана медицинска помощ от екип на Филиала на спешна помощ в Крумовград, а след това е бил транспортиран до кърджалийската болница. Направените тестове за алкохол са с отрицателни резултати. Съставен е акт по ЗДвП.

На 30 януари около 9,30 часа по пътя между село Бял извор и Ардино 69-годишен с „Форд“ блъснал внезапно изскочила сърна на пътното платно. Направеният тест за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Около 22 часа снощи на главния път след КПП „Чилик“ в посока към Хасково 39-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“  загубил контрол над управлението, колата се блъснала в еластична ограда, след което се отклонила и се ударила отново в мантинела. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

COMMENTS

WORDPRESS: 0