Автобус №14 удари лек аQвтомобил в Кърджали! (снимки)

Автобус №14 удари лек аQвтомобил в Кърджали! (снимки)

24rodopi.bg/Кърджали Автобус удари движещ се пред него лек автомобил тази сутрин в Кърджали, научи 24rodopi.bg. Пътният инцидент стана тази сутрин с

24rodopi.bg/Кърджали

Автобус удари движещ се пред него лек автомобил тази сутрин в Кърджали, научи 24rodopi.bg.

Пътният инцидент стана тази сутрин след 7.00 часа по линия №14 – “Възрожденци“ – “Веселчане“ – Пазара. Пътуващи за работа сочат за виновник водача на автобуса, в който имало 8 души. При удара един от пътниците паднал от седалката, друг повикал такси да го откара в Центъра за спешна медицинска помощ.

„На какви шофьори ни оставят!? Имах чувството, че е пиян. Не може да не спазваш дистанция, не може да крещиш „Хайде, карай, карай!“ и да се ядосваш за случващото се в движението, сякаш забравил, че си отговорен за здравето на хората в автобуса“, коментира пред 24rodopi.bg един от пътниците в автобуса, предизвикал инцидента на улица „Осме март“.

Неспазена дистанция е причината за катастрофата, твърдят очевидци.

„Никакво извинение не получихме от водача. Звъняхме на началника на автогарата, няма кой да вдигне телефона. Всеки от пътниците трябваше сам да се оправя. Не може да поверяват автобус от градския транспорт на човек, който вероятно от снощи не е изтрезнял“, сподели друг от пътниците.

Очаквайте подробности

COMMENTS

WORDPRESS: 0