Арменският поп: Теглете кредити, не вземайте най-евтиния газ! Стягайте колани…

Арменският поп: Теглете кредити, не вземайте най-евтиния газ! Стягайте колани…

Инж. Емил Димов/24rodopi.bg/Позиция* Всички сте получавали съобщения с оферти от банкови и кредитни институции за теглене на заем. „Много изгодно,

Инж. Емил Димов/24rodopi.bg/Позиция*

Всички сте получавали съобщения с оферти от банкови и кредитни институции за теглене на заем. „Много изгодно, супер оферта!“ и тем подобни.

Един раздавач на заеми рекъл: „Газпром“ е оръжие, това не е компания. Това е една от елитните дивизии на руската армия. Имперските цели на Русия се постигат чрез, танкове, самолети и „Газпром“.

Един мастит банкер от арменски произход, специализирал се и в геополитиката, подобно на математика на НОЩ, който от корона данни се пренасочи към изчисления за военната операция в Украйна.

Където има кръв, има и кинти.

Онзи, математикът, настрана, но банкерът рекъл да не харчим пари и да пестим електроенергия. Той, лично, няма да го направи, бъдете сигурни. Натрупал е достатъчно. Трябвало обаче да свиваме потреблението.

„Газпром“ продава най-евтиния газ в света. Чия обаче е другата „армия“, в чието въоръжение е три-четири пъти по-скъпият газ?! Банкерът мълчи. То и няма кой да го пита.

Да призоваваш народ, свикнал от 33 години на всякакви лишения, да се лишава още, граничи с безподобно лицемерие.

Днес един духовит постоянен посетител на пенсионерското кафене се провикна още от вратата: Теглете кредити, братя! Арменецът ги раздава на драго сърце…

*С лека редакторска намеса

COMMENTS

WORDPRESS: 0