Ардино вече си има пеещи и светещи фонтани (видео)

Ардино вече си има пеещи и светещи фонтани (видео)

24rodopi.bg/Регион Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан откри новоизградените „пеещи и  светещи“ фонтани в обновения централен площад на града – п

24rodopi.bg/Регион

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан откри новоизградените „пеещи и  светещи“ фонтани в обновения централен площад на града – подарък за Деня на детето. Събитието се превърна в истински празник за всички деца от цялата община. Те пожелаха да има мир по света и в чест на това в небето бяха пуснати бели гълъби, олицетворение на мира и свободата. На откриването присъстваха още председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметът Неджми Мюмюнходжов и началникът на отдел „Образование, култура и спорт“ Бахар Реджебов.

Кметът инж. Изет Шабан поздрави сърдечно най-малките жители на общината с Международния ден на детето. Той сподели, че е изключително радостен да открие новоизградените фонтани, реализирани от екипа му. „Ние изпълняваме поетите от нас ангажименти. Амбицията ние да осигурим качествена и жизнена среда за всички жители. Децата на Ардино да имат весело и безгрижно щастливо детство. За целта през последните години въпреки пандемичната обстановка мисля, че направихме доста неща, като детски площадки, скейт парк, фонтани и други интересни неща. Ние ще продължаваме да работим за тях“, каза при откриването кметът инж. Изет Шабан. Той уточни, че атрактивното „пеещо и светещо“ водно съоръжение ще работи всяка вечер в петък и събота, а през останалото време ще работи в режим на обикновен фонтан.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0