Ардино изпрати трети бус с дарения

24rodopi.bg/Регион Трети бус с дарения за пострадалите от опустошителните земетресения в Турция потегли днес от община Ардино. „Искаме да подадем ръ

24rodopi.bg/Регион

Трети бус с дарения за пострадалите от опустошителните земетресения в Турция потегли днес от община Ардино.

„Искаме да подадем ръка на нашите комшии в труден момент. Съпричастни и солидарни сме към болката и мъката на хората, загубили близките си и домовете си. Надяваме се да сме от полза с даренията и да амбицираме още повече граждани да се включат в благотворителната инициатива“, заявиха ардинските дарители.

Продължава дарителската кампания на община Ардино за пострадалите от земетресенията в Турция. Десетки граждани протегнаха ръце и се отзоваха на дарителската кампания. До обяд бяха събрани продукти от първа необходимост и дълготрайни пакети, одеяла, нови дрехи, нови обувки и завивки.

Припомняме, че в акцията се приемат само НОВИ и НЕУПОТРЕБЯВАНИ ръкавици, якета, шапки, детски якета и детски зимни дрехи, газови печки, препарати за почистване, легла, одеяла, външни батерии, консерви, бебешки пелени, бебешки пюрета, дъждобрани, ботуши.

Огромна благодарност и признателност към всички граждани, които досега се отзоваха в дарителската кампания на община Ардино в подкрепа на пострадалите в тежкото земетресение в Турция и продължават да бъдат съпричастни със страданието хората в южната ни съседка.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

COMMENTS

WORDPRESS: 0