„Арда“ падна от „международния“ ЦСКА и съдийската дружинка

„Арда“ падна от „международния“ ЦСКА и съдийската дружинка

24rodopi.bg/Спорт Очаквано футболната мафия в България не позволи на „Арда“ да победи ЦСКА – с тази констатация си тръгнаха две трети от присъстващит

24rodopi.bg/Спорт

Очаквано футболната мафия в България не позволи на „Арда“ да победи ЦСКА – с тази констатация си тръгнаха две трети от присъстващите на „Арена Арда“ след мача между двата тима в 16-ия кръг на efbet лига.

„Сините от Кърджали“ отстъпиха с 1:3 пред „международния“ колектив на ЦСКА и съдийската дружинка. В началото на мача гостите бяха 8 чужденци и 3 българи, а в края – 10 чужденци и 1 българин.

Светослав Ковачев вкара за „Арда“ в 4-ата минута, а на рефера, отговарящ за системата ВАР, бяха необходими още 4, за да отмени попадението. В 15-ата минута не бе отсъдена и дузпа в полза на домакините.

Джонатан Линдсет даде преднина за гостите в 32-рата минута,  Светослав Ковачев изравни в 55-ата, но Дюкенс Назон от Хаити вкара за 1:2. В 90-ата минута Марселино Кареасо оформи крайното 1:3.

Очаквайте подробностите

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Арда фен 1 година ago

    По правилно е „международния“ от литекс ловеч + съдийските педали на перуката. Ако искаме да сме още по точни можем да го определим като „африкаския“. Арда ги надигра по всички параграфи, но съдийските подлоги не разрешиха Арда да победи цървулите на Дриша Ганчев или и съдиите са пътували с автобуса на литекс както беше с педалите от доко сф.