„Арда 1924“ внесе жалба в БФС: Още в 41-вата секунда срещу „ЦСКА 1948“ бяхме ощетени…

„Арда 1924“ внесе жалба в БФС: Още в 41-вата секунда срещу „ЦСКА 1948“ бяхме ощетени…

24rodopi.bg/Спорт „Арда 1924“ внесе жалба в БФС. Повод за нея са скандалните отсъждания на главния рефер на срещата с „ЦСКА1948“, посочват от ръков

24rodopi.bg/Спорт

„Арда 1924“ внесе жалба в БФС. Повод за нея са скандалните отсъждания на главния рефер на срещата с „ЦСКА1948“, посочват от ръководството.

„Още в 41-та секунда на двубоя футболистът на гостите Александър Александров използва неправомерно ръцете си и блъска директно нашия играч Ел Мами Тетах, без да играе с топката.

В 76-ата минута футболистът на ПФК АРДА Алекс Петков играе неволно с ръка, падайки на тревата вследствие на неблагоприятните атмосферни условия, и при падането си неволно играе с топката. След това следват няколко разигравания, след които Светослав Ковачев отбелязва гол. Тук главният съдия Георги Давидов използва системата ВАР и отменя гола. Тук според нас ВАР системата има проблеми, вследствие на което съдията не може да вземе правилно решение.

Вратарят на ФК ЦСКА1948 многократно през срещата умишлено забавяше подновяването на играта, когато топката излизаше в аут. Тези негови действия останаха незабелязани от Георги Давидов, който дори и не му показа жълт картон“.

Това са трите претенции от страна на ръководството на клуба от Кърджали, описани в жалбата до БФС.

COMMENTS

WORDPRESS: 0