Не/стандартните 24: Качват се на гурбетийския полет антиваксъри, кацат като чипирани!

Не/стандартните 24: Качват се на гурбетийския полет антиваксъри, кацат като чипирани!

Те са антиваксъри. 25 парчета „идиоти“, би добавил главният държавен санитар доц. Ангел Кунчев. Мои познати. Много яки в „анти“-то във Фейсбук. И в к

Те са антиваксъри. 25 парчета „идиоти“, би добавил главният държавен санитар доц. Ангел Кунчев.

Мои познати. Много яки в „анти“-то във Фейсбук. И в кафенето също. Един обясняваше на „кифла“ как не бива да се ваксинира, докато не роди 3 деца!? Тя, горката, няма акъл едно да отгледа, а той 3 й пожелава.

25-имата не „еб.ват“ коронавируса – нито прогнозите, нито противоепидемичните мерки, а като чуят някой да призовава към ваксиниране и страстно прегръщат стила „Христо Стоичков“ – мамата това, мамата в друга поза, че и друг формат.

Уважавам мнението им. И не защото са мои познати, а защото за всеки средноинтелигентен човек е ясно, че категорични оценки за ваксините срещу COVID-19 могат да се дадат едва през 2024 година.

 

И тези мои познати 25 душмани на ваксинирането срещу коронавируса стават бамбашка хора, коренно променени, неузнаваеми Хомо сапиенс през 2021-ва, когато самолетите, с които летят към гурбета, кацнат във Франкфурт, Брюксел, Лондон… Всеки от тях се оказва и със сертификационен сертификат, и маски носят, и правилата за дистанция спазват, и лоша приказка срещу мерките в дадената държава не продумват.

Изглеждат като чипирани, без да са ги чипирали!

 

Всъщност, така е не само с ваксините. Тук карат колите си бързи, яростни и опасни, ама минат ли от другата страна на ГКПП „Калотина“ и стават като пенсионирани германци. Ред и дисциплина, дисциплина и ред.

Амелия Османова, специално за 24rodopi.com

На снимката: Чипирано врабче. Снимка – pixabay.com

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0