Андай в изборното студио на Bulgaria ON AIR: За доброто на ГЕРБ, Борисов трябва да си ходи! Отличникът на ДПС е… Ердоган!

Андай в изборното студио на Bulgaria ON AIR: За доброто на ГЕРБ, Борисов трябва да си ходи! Отличникът на ДПС е… Ердоган!

24rodopi.bg/Политика „България изпи още една чаша демокрация и някои са пияни, но други изглеждат свежари. Големият губещ на тези избори е Бойко Бори

24rodopi.bg/Политика

„България изпи още една чаша демокрация и някои са пияни, но други изглеждат свежари. Големият губещ на тези избори е Бойко Борисов, който се държи като загубил на футболен мач, а може да се държи като изиграл бенефиса си. Той трябва да се оттегли, за да оцелее ГЕРБ, в която партия има диалогични хора, експерти, такива, които достойно признават грешките“, коментира Илхан Андай в изборното студио на Bulgaria ON AIR – „Избори: трето действие“.

Когато дойдат гласовете от Турция, ДПС ще увеличи резултата си, обяви той.

„Най-успешният регион на ДПС на тези избори е изборният район на Ердоган и на турската опозиция, на второ място може да е Делян Пеевски, ако в поверените му региони – Търново, Плевен, Ловеч, Благоевград и Северозапада, има ръст от 50 000 гласа спрямо юли, значи той е изпълнил целта си. На трето място, разбира се, ще е Кърджали, „столицата на ДПС“, където кметовете отново се представиха отлично и за трети път тази година носят на плещите си тежките избори“, каза Андай.

Очаквайте подробностите

COMMENTS

WORDPRESS: 0