Ами, ако Вежди Рашидов и Делян Добрев останат мъжкари докрай, че и „заразят“ още десетина гербери и демократи със съвест!?

24rodopi.bg/Коментари/Политика Утре в 49-ия парламент на България трябва да се гласува правителството на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ „Денков“. Така искат Посо

24rodopi.bg/Коментари/Политика

Утре в 49-ия парламент на България трябва да се гласува правителството на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ „Денков“. Така искат Посолството, Бойко Борисов, Кирил Петков… И вярват в аритметиката „69 плюс 63 дават живот на кабинета „Денков“. След девет месеца пък той се очаква той да роди кабинет „Мария Габриел“. Звучи романтично, като късно осъзната любов, но…

Ами, ако Делян Добрев и Вежди Рашидов останат мъжкари докрай?! Ако са твърди в намерението си да не се срамуват пред деца и внуци за връткането в позициите си за тези ПП-ДБ? Ако „заразят“ още десетина гербери и демократи със съвест?!…

Докато за Борисов и Петков животът напоследък е „интереса клати феса“, то не за всеки от бройките на двете коалиции това е в сила. Поне по думите и делата им така излиза.

Както вече 24rodopi.bg писа, „мисафирликът“ (гостуването) на борисово-петковите хора при Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ е заради страха от 20 хиляди протестиращи депесари пред парламента, но е и за да се гарантира сбора „120 плюс“ депутати в случай, че Добрев, Рашидов и още решат да гласуват по съвест.

Да, ама и в ДПС след „локум мохабета“ нещата не са толкова ачък-ачък „бизимкилер“ (нашите). В петък беше „няма да пречим“, последва корекция „още не сме решили“.

С други думи, време е за мъже в парламента. А мъжете имат принципи. Защото без тях обикновено панталонът пада, а може да бъде заместен и от пола.

COMMENTS

WORDPRESS: 0