Александър Тунчев: Можехме да отбележим и втори гол, но и трябва да бъдем честни…

Александър Тунчев: Можехме да отбележим и втори гол, но и трябва да бъдем честни…

24rodopi.bg/Спорт “Имахме ситуации да отбележим и втори гол, но и трябва да бъдем честни, че имахме и късмет през второто полувреме с двата отменен

24rodopi.bg/Спорт

“Имахме ситуации да отбележим и втори гол, но и трябва да бъдем честни, че имахме и късмет през второто полувреме с двата отменени гола на „Лудогорец“ и суматохата пред вратата ни“, коментира наставникът на „Арда“ Александър Тунчев след спечелената точка от „Сините от Кърджали“ при гостуването в Разград.

Както вече 24rodopi.bg писа, лидерът в елитното ни футболно първенство „Лудогорец“ и намиращият се на 9-то място във временното класиране в efbet лига „Арда“ завършиха 1:1 в мач от 11-ия кръг. Голът във вратата на „Сините“ падна още в 18-ата секунда, а изравнителното попадение дойде в 28-мата минута.

„Може би лошото начало даде малко повече увереност. Може би това отключи нещата да играем по-успокоено. Надявам се точка срещу шампиона да ни вдъхне увереност. Играчите могат още много. Единствено, ако притесненията се минимизират, можем да покажем още доста неща. Разполагаме с добри футболисти и не ги деля на титуляри и резерви”, посочи Тунчев.

На снимката: Най-верните фенове на „Арда“ отново подкрепиха любимците си, пропътувайки близо 700 км в двете посоки между Кърджали и Разград. А и бяха по-шумни на стадиона на шампиона

COMMENTS

WORDPRESS: 0