Ако имаше „Осман нет“ по време на Априлското въстание

Ако имаше „Осман нет“ по време на Априлското въстание

24rodopi.bg/Коментари Как ли щеше да се развие Априлското въстание с интернет технологиите за комуникация и съответната пропаганда, произхождаща от т

24rodopi.bg/Коментари

Как ли щеше да се развие Априлското въстание с интернет технологиите за комуникация и съответната пропаганда, произхождаща от тях?

Вместо да издъхне от бързане конят на тийнейджъра Георги Славчев, който носил Кървавото писмо на Тодор Каблешков от Копривщица до Панагюрище, то сигурно апостолът щеше да го постне със снимка на убития мюдюрин.

Как ли Боримечката щеше да пукне с топчето в Клисура? При добър обхват на хълма, със сигурност щеше да отекне и до Москва, както се пее в песента за „пустите клисурци“. Разбира се, ако единственият интернет доставчик „Осман нет“ не го е спрял преждевременно.

Какво ли би си помислил Левски в миговете преди да прекрачи към безсмъртието, ако зяпачите бяха извадили смартфоните си-колко ли лайка ще събера за революцията?

Бунтовe в нета, „скопена“ работа.

Четете „Родопи voice“, Темата на броя: „Всичко е наред, върви по план! Рамбо „дои крави“ в Родопите! А „скопеният“ лъв ще изреве…“

COMMENTS

WORDPRESS: 0