Акцията на МВР: Петима задържани, сред тях девойка, издирвана в Търговище!

24rodopi.bg/Общество/Регион Непълнолетна, обявена за общодържавно издирване, е била установена днес от полицейски служители на РУ-Крумовград в хода н

24rodopi.bg/Общество/Регион

Непълнолетна, обявена за общодържавно издирване, е била установена днес от полицейски служители на РУ-Крумовград в хода на специализираната операция в региона, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

17-годишна от област Търговище е намерена в къща в село Пелин. Непълнолетната е обявена за издирване с мярка „задържане“  вчера. Конвоирана е до Център за настаняване в Пловдив.

При извършена проверка от служители на РУ-Кърджали в жилището на 22-годишен в града е намерена суха листна маса, която при тестване реагирала на марихуана. Наркотикът е иззет, а притежателят му задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство.

В РУ-Крумовград са задържани двама мъже – 30-годишен, съпричастен към извършена кражба, и 19-годишен, който се опитал да пречи на полицейски служители при изпълнение на служебните им задължения в проверка за престъпление. В РУ-Кърджали е задържан водач, шофирал след употреба на алкохол. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0