Ахмед Доган се опита да провали Председателски съвет по темата „Да има ли правителство“, но…

24rodopi.bg/Политика Председателски съвет на ДПС се провежда в столичния хотел „Маринела“ в момента. Основната тема на заседанието с областните лидер

24rodopi.bg/Политика

Председателски съвет на ДПС се провежда в столичния хотел „Маринела“ в момента. Основната тема на заседанието с областните лидери, водено от председателя на партията Делян Пеевски, е какво да прави ДПС с втория мандат за съставяне на правителство. Ахмед Доган е разговарял с някои от областните лидери, но въпреки препоръката му те да не пътуват за столицата, отсъстват само 5-6 души.

Това научи 24rodopi.com от членове на едно от така нар. „колективни тела на Движението“.

В неделя председателят Делян Пеевски казал на колегата си Джевдет Чакъров да насрочат заседания на колективните органи на управление по важната тема в понеделник и вторник, преди президентът да връчи втория мандат. Чакъров отговорил, че без да пита Доган не може каже нищо. Още няма такъв отговор, но се очаква Централното оперативно бюро да заседава утре, както и парламентарната група. Депутатите от ДПС са заседавали и вчера.

„Препоръчвам ти да не ходиш, но решението е твое“, казвал Доган на тези, за които знае, че твърдо го подкрепят. В разговорите с другите на въпрос от тях относно напрежението в партията „Защо прави така?“, отговарял „Не съм аз“.

Очаквайте подробности

COMMENTS

WORDPRESS: 0