Ахмед Ахмедов: ДПС с кандидат-президент от ЦОБ – може и аз да съм!

24rodopi.com/Политика ДПС с кандидат-президент от Централно оперативно бюро (ЦОБ) - може и да съм аз. Това каза Ахмед Ахмедов, зам.-председател на ДП

24rodopi.com/Политика

ДПС с кандидат-президент от Централно оперативно бюро (ЦОБ) – може и да съм аз. Това каза Ахмед Ахмедов, зам.-председател на ДПС, в седмичното обзорно политическо предаване „Беновска пита“ по радио К2.

Заместникът на Мустафа Карадайъ заяви, че ЦОБ на ДПС е било упълномощено да номинира и утвърди кандидат-президентска двойка и листи за народни представители. “Утре евентуално ще излъчим нашия кандидат за президент и вицепрезидент”, посочи Ахмедов.

На въпрос на Беновска кой ще е кандидатът на ДПС, защото в пространството се появяват слухове, че ще бъде издигнат един известен конституционалист, който е бил служебен премиер, зам.-председателят на партията отбеляза, че всеки може да бъде номиниран, но най-вероятно ДПС ще се спре на кандидатура от централното оперативно бюро. Беновска отбеляза, че и Ахмедов е член на ЦОП и може самият той да бъде излъчен за кандидат-президент.

Ахмедов потвърди, че е член, има навършени години, а и е ходил в казарма./24rodopi

COMMENTS

WORDPRESS: 0