Адвокат Артуро Николас до Октай Адем: Наследихте 7,5 милиона евро!

24rodopi.bg/Общество Куриер връчи писмо на кърджалиец от испански адвокат, практикуващ в сферата на наследственото право. Получател е Октай Адем – Ок

24rodopi.bg/Общество

Куриер връчи писмо на кърджалиец от испански адвокат, практикуващ в сферата на наследственото право. Получател е Октай Адем – Октай Тапата, бивш състезател по вдигане на тежести, който от години живее в Швеция.

Според адвокат Артуро Николас, с кантора във Валенсия, Испания, Октай Тапата е наследил 7,5 милиона евро.

„Да, има такова писмо. И не е от онези с измамите в интернет, където ти казват, че имаш да получаваш едни милиони, ама трябва бързо да преведеш една сума. Писмото си е истинско писмо, на хартия. Донесено от куриер. С всичките му там отличителни знаци за този вид кореспонденция между адвокат и клиент. Изпратено е от Валенсия“, твърди пред 24rodopi.com Октай Тапата.

В първия момент той с усмивка отбелязал пред приятели, че е новият богаташ на Кърджали. После добавил, че вероятно е някаква шега. Не е изключил, че може да е един от един милиард, в който случай богаташ решава да направи щастлив беден човек. Решен е да открие подателя и, ако се налага, да поиска съдействие от полицията.

„Чувал съм и съм прочел за най-различни измами чрез използването на електронната поща, но в случая има доста интересни неща“, споделя кърджалиецът, който обещава да продължи темата след като се види с човека, който му е изпратил писмото. Адвокатът до този момент не е поискал никакви пари, за да бъде продължена процедурата.

„Едва сега майка ми казва, че преди време и тя е получила подобно писмо, но сметнала, че е измама и не реагирала. Аз съм на ход да стигна до този адвокат, или до тези хора“, категоричен е Октай Тапата.

COMMENTS

WORDPRESS: 0