Адска катастрофа с кърджалийски автомобил в Бурса – 1 загинал, 3 ранени

24rodopi.bg/Общество Луксозен автомобил с кърджалийска регистрация и бурсенски лекотоварен автомобил катастрофираха в „столицата на изселниците“. Е

24rodopi.bg/Общество

Луксозен автомобил с кърджалийска регистрация и бурсенски лекотоварен автомобил катастрофираха в „столицата на изселниците“. Един е загинал, трима са ранени при тежкия пътен инцидент, станал към 5.00 часа на булевард „Пътят за Измир“ в Гьорюкле.

Това съобщава полицията в Бурса.

Товарната кола – с регистрационен номер 16 AOS 154, под управлението на Ведат Угур, и автомобилът с номер K 7494 BM, шофиран от Юнус Емре Чакмак, се движели в една и съща посока. След удара двете МПС-та са изхвърчали на около 100 метра, като са съборени 5 крайпътни дървета, отбелязват бурсенските криминални репортери на агенция DHA.

На място пристигнали екипи на полицията, пожарната служба и спешната медицинска помощ.

Водачът на пикапа – Ведат Угур, загинал на място, посочват местните медии. Братята му Берат и Юмер Угур, и шофьорът на кърджалийския „Форд Мустанг“ Юнус Чакмак били заклещени в превозните средствата. След като спасителните екипи са успели да ги извадят, те били транспортирани в болницата.

Очаквайте подробности

COMMENTS

WORDPRESS: 0