98 ултрамодерни жилища с минерална вода в Джебел, цени – почти на себестойност

98 ултрамодерни жилища с минерална вода в Джебел, цени – почти на себестойност

98 ултрамодерни жилища в Джебел ще бъдат продадени на цени, почти колкото себестойността им. Стартиращият проект е „Панорама п

98 ултрамодерни жилища в Джебел ще бъдат продадени на цени, почти колкото себестойността им. Стартиращият проект е „Панорама парк Джебел – променящият се град“. Инвестицията е на „Панорама парк“ АД.
Новите жилищни комплекси „Панорама парк“ са сред най-коментираните в Пловдив и Кърджали, а от дружеството – инвеститор отбелязват, че това е техният принос за новата визия на родния Джебел.
„Мисленето в града ни е променено. Все повече хора работят в посока „Промяна“ – родното ни място да стане по-добро място за живеене. Водени от това стартираме и проект, за който сме убедени, че ще се говори само в добра светлина. С нови технологии и най-качествени материали ще предложим 98 модерни жилища, на цени почти колкото е себестойността им. Това е нашият жест, нашата подкрепа за промяната. Не търсим печалбата, а след серия успешни изпълнени проекти, това да е нашата следа тук, в родния край“, гласи позицията на „Панорама парк“ АД.
Новият жилищен комплекс ще бъде изграден върху терена на бившия пансион, до пощата, с панорамен изглед към центъра на града и зелената зона.

Инвеститорите отбелязват, че няма да използват мрамор, който с годините губи свежестта си и се напуква, нито пък гранит, внос от Индия и Китай, за който се появиха мнения, че има канцерогенни съставки. Вместо това, в изграждането на комплекса ще бъде използван модерният порцелан.
Идея на инвеститорите на новото строително бижу на Джебел е една от секциите да бъде бутиков хотел, а минералната вода да се ползва и от обитателите на жилищната част.
В момента „Панорама парк“ АД е на финалната фаза на друг проект. На мястото на бившето поделение в Джебел се довършва комплекс със 72 апартамента в две секции.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: