96 нарушения на пътя, един пиян, три хлапета нарушили вечерния час

209 моторни превозни средства, 262 лица и 5 обекта са били проверени в специализирана операция за ограничаване на предпоставките за

209 моторни превозни средства, 262 лица и 5 обекта са били проверени в специализирана операция за ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия, опазване на обществения ред и контрол на спазването на Закона за закрила на детето. В проверките са участвали и представители на Комисията за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни в Ардино. Трима непълнолетни са били установени без придружители в Ардино след определения час. За констатираните 96 нарушения на Закона за движение по пътищата са съставени 7 акта и 89 фиша.
Бързо производство е започнато в РУ-Кирково за управление на автомобил след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. На 22 февруари малко преди 23 часа за проверка в село Бенковски бил спрян „Фолксваген“, управляван от 54-годишен. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,50 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ. Работата продължава разследващ полицай с оглед на чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0