80 медала тръгнаха към покорилите „Вълшебния свят на Родопите“

80 медали и грамоти за І, ІІ, ІІІ място и специални награди, 21 грамоти за поощрение и  70 грамоти за учителите на наградените уче

80 медали и грамоти за І, ІІ, ІІІ място и специални награди, 21 грамоти за поощрение и  70 грамоти за учителите на наградените ученици тръгнаха към своите получатели.

За тринадесета поредна година Общинският детски комплекс в Кърджали проведе  Национален конкурс за детска рисунка „Вълшебният свят на Родопите“ и национален конкурс за фотография „Фотоприказки“  – Кърджали 2020.

1180 рисунки и 647 фотографии от цялата страна участваха в двата конкурса, което е своеобразен рекорд за изминалите 13 години.

Наградите за победителите в двата национални конкурса са осигурени от община Кърджали и от предоставилите специалните награди.

„Благодарим на стотиците малки художници и фотографи, на техните учители и семейства за тяхното активно участие и за прекрасните детски творби. В сложната обстановка, в която живеем те доказаха, че за детското творчество няма граници“, посочиха организаторите.

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0