750 секунди заседание! ДПС тръгва към изборите с думите на Пеевски: Искам работа от всеки!(снимки)

24rodopi.bg/Политика 12 минути и половина е продължило заседанието на Централния съвет на ДПС, научи 24rodopi.com. „Очаквам работа от всеки един“, е

24rodopi.bg/Политика

12 минути и половина е продължило заседанието на Централния съвет на ДПС, научи 24rodopi.com.

„Очаквам работа от всеки един“, е заявил Делян Пеевски. Председателят на Движението е предупредил, че номинациите трябва да кореспондират с очакванията на хората.

„Отиваме на избори с млади и подготвени хора, за едно ново начало  в името на хората“, е посланието на Централния съвет на ДПС.

На заседанието бяха приети критериите и процедури за номиниране на кандидати за народни представители и членове на Европейския парламент, съответно за  предсрочните парламентарни избори и европейски избори, които ще се проведат на 9 юни.

#image_title

Централният съвет взе решение партията да се яви самостоятелно на предстоящия вот. По време на заседанието беше направен анализ на актуалната политическа обстановка по области, посочват от пресцентъра на партията. 

Бъдещите кандидати за народни представители и евродепутати трябва да бъдат млади и подготвени хора, защото целта на ДПС е да разшири представителството си в ЕП и националния парламент, за да може да работи за хората и едно ново начало на европейска България, посочват от ДПС.

Кое е най-важното за бъдещите кандидат-депутати – очаквайте подробности

COMMENTS

WORDPRESS: 0