750 лева наем за жилище в Кърджали! Чакат се директори и нови попълнения на „Арда“…

24rodopi.bg/Общество 500 лева наем за напълно обзаведен двустаен апартамент, ново строителство, в Кърджали звучи стряскащо. На този ценови фон, „пром

24rodopi.bg/Общество

500 лева наем за напълно обзаведен двустаен апартамент, ново строителство, в Кърджали звучи стряскащо. На този ценови фон, „промоцията“ за двойно по-голямо жилище е като че ли по-приемлива. 750 лева на месец, гласи офертата за апартамент в центъра на областния град. Антре, просторна всекидневна с трапезария и кухненски бокс, три спални, две бани с тоалетни и две тераси-имотът е напълно обзаведен и оборудван с всички нужни уреди и климатици, се посочва в предложението.

Десетки жилища се дават под наем в Кърджали. Ново строителство, напълно обзаведени, но липсват желаещи да се настанят в тях.

„Освен ако не става въпрос за някакъв регионален директор, пратен от вътрешността на страната, или пък футболист на „Арда“ със семейството си, малко трудно в региона с нисък жизнен стандарт и заплати могат да се намерят наематели“, коментира за 24rodopi.com брокер на недвижими имоти.

Цените на жилищата в централната градска част достигнаха 1000 евро за квадратен метър, в най-големия квартал „Възрожденци“ пък са над 800 евро.

Много гурбетчии, купувайки и обзавеждайки жилище, отново заминават зад граница Болшинството от отдаващите апартаменти под наем са именно с този профил.

Както 24rodopi.com писа преди време, „Инвестирам 65 000 евро в нов дом, после го давам под наем за 500 лева на месец“-е новата схема на гурбетчиите край Арда, а с подобни оферти е пълно в областния град.

COMMENTS

WORDPRESS: 0