50-годишен мина с „Фолксваген“ през бариерите на жп прелеза, после избяга

50-годишен мина с „Фолксваген“ през бариерите на жп прелеза, после избяга

Две са пътните произшествия в областта, без пострадали, съобщиха от полицията. На 2 март около 9 часа 50-годишен с товарен „Фолксваген“  преминал пре

Две са пътните произшествия в областта, без пострадали, съобщиха от полицията.

На 2 март около 9 часа 50-годишен с товарен „Фолксваген“  преминал през жп прелеза в Индустриалната зона на Кърджали при спуснати бариери, с което причинил материални щети. Водачът напуснал мястото на произшествието и бил издирен по-късно. Съставен е акт по Закона за движение по пътищата.

На 3 март около 21 часа между селата Енчец и Брош 34-годишен водач на „Фолксваген“ загубил контрол над управлението и блъснал паркиран извън платното за движение „Опел“, след което напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Съставен е акт по ЗДвП.

Водач забрави да плати „Гражданска“

Нерегистрирано моторно превозно средство било засечено в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали, съобщиха от полицията. При проверка на 2 март на товарен „Опел“, управляван от 40-годишен водач, станало ясно, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Полицейският участък в село Перперек продължава работата по случая с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0