5 пожара и 98 огнеборци срещу авариите по време на водния ад!

5 пожара и 40 аварийни ситуации са възникнали на територията на областта през последните три дни, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Няма пост

5 пожара и 40 аварийни ситуации са възникнали на територията на областта през последните три дни, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Няма пострадали. Къща в село Овчари се запалила на 10 декември около 12,30 часа. Огънят, причинен от късо съединение, унищожил 120 кв. м покривна конструкция, техника, домашно имущество. Два екипа на пожарната служба в Крумовград загасили пожара.
Петима огнеборци от службата в Кърджали потушили пожари в килер в апартамент в областния град и в стая в къща в село Бойно. Опушени били стените на помещенията. Екип на пожарния участък в село Бенковски загасил горящ комин на къща в село Горски извор. Няма нанесени щети.
Хвърлена пиратка запалила изолатори на електрически стълб в областния град на 12 декември около 18,30 часа. Огънят бил потушен, преди да нанесе щети.
Спасителни екипи с 98 огнеборци са реагирали на 40 сигнала за аварийни ситуации през последните три дни в областта. Най-много са били съобщенията за паднали дървета на пътните платна, които своевременно са били отстранени. Отводнявани са били мазета, котелно помещение, почистена е била шахта, обезопасявани са били паднали проводници до пристигане на екипи на Електроразпределителното дружество.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0