5-ият мандат да е на кърджалиец!? Още 5 партии регистрираха листи, водач на МЕЧ е Георги Чепишев

24rodopi.bg/Избори Още пет партии и коалиции регистрираха своите листи в Районната избирателна комисия в Кърджали. Петима са кандидатите на „Българс

24rodopi.bg/Избори

Още пет партии и коалиции регистрираха своите листи в Районната избирателна комисия в Кърджали.

Петима са кандидатите на „Български национален съюз-Нова демокрация“-Александър Суев, Мирослав Иванов, Атанас Петров, Пламен Топчиев и Ермина Боянова. В листата на „Граждански блок“ са Айлин Кайкълар, Мина Попова и Пламен Клинков.

Кандидатите на „Български гласъ“ са Пламен Кръстев, Емилия Калинова и Веселин Янакиев.

Водач на листата на „Морал, Единство, Чест“ (МЕЧ) е бившият депутат от ИТН Георги Чепишев. 

„Коалиция на розата“ предлага за депутати Захари Руженов, Цветко Попов, Антим Балталиев и Димитър Руженов.

Бившият народен представител и водач на листата на Политическа партия „МЕЧ“ инж. Георги Чепишев регистрира (на снимката) листата на партията за участие в изборите на 9 юни в 9-и Кърджалийски многомандатен избирателен район. От партията на Радостин Василев залагат на качеството на кандидатите, които влизат в листата. Основният критерий за подбора в листите на МЕЧ е готовността на всеки един кандидат да се бори с корупционния модел на управление.

След енергийния експерт Чепишев на второ място в листата е режисьор-постановчикът Боян Караиванов. Трети е експертът в сферата на туризма с дългогодишна специализация в чужбина Васил Кръстев. Четвърти е Християн Пачев – специалист в дигиталния маркетинг, нет администратор и копирайтър.

 От партията са убедени, че петият мандат трябва да бъде спечелен от кърджалиец, защото в последните няколко избора влизаха само парашутисти, които дори не знаят пътя за Кърджали, и за една година не са стъпили в избирателния си район.

Кърджали има нужда от свой представител в Парламента, който да отстоява интересите на областта, категоричен е инж. Чепишев.

Към този момент регистрираните листи са 9.

COMMENTS

WORDPRESS: 0