5 ПТП, опасни младежи! 18-годишен без книжка едва не осакати дете!

5 ПТП, опасни младежи! 18-годишен без книжка едва не осакати дете!

Пет са пътните произшествия през почивните дни с трима леко пострадали, съобщиха от Областната дирекция на МВР. На улица в Кърджали

Пет са пътните произшествия през почивните дни с трима леко пострадали, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На улица в Кърджали 18-годишен неправоспособен с лек автомобил „Мерцедес“ преминал през пръстите на краката на 4-годишно дете, което се намирало на пътното платно. След преглед в Спешното приемно отделение пострадалото дете било освободено, а при проверка станало ясно, че водачът не притежава свидетелство за управление на МПС.
По пътя от село Плазище към село Купците 18-годишен водач на „Опел“ загубил контрол над управлението вследствие на несъобразена скорост, колата напуснала пътното платно и се преобърнала. Пътници на 19 г. и 20 г. били прегледани в Спешното приемно отделение на болницата в Кърджали и освободени. Не е констатирана употреба на алкохол.
Само с материални щети са другите три пътни произшествия в Кърджали, Момчилград и между селата Фотиново и Бенковски. Причините са: несъобразена скорост, нарушена дистанция и отнето предимство. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. Съставени са актове по Закона за движение по пътищата.
На снимката: Катастрофата край Фотиново – автомобил на „Темах“ се удари с лека кола, в която към „Маказа“ пътували младежи. Няма пострадали  
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0