48 огнеборци на терен в снега: Закъсал камион блокира линейка…

48 огнеборци на терен в снега: Закъсал камион блокира линейка…

48 служители на пожарната са реагирали на 17 сигнала за произшествия в сряда, от които 15 за спасителни и аварийни ситуации, съобщи

48 служители на пожарната са реагирали на 17 сигнала за произшествия в сряда, от които 15 за спасителни и аварийни ситуации, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
Екип на пожарния участък в Бенковски изтеглил закъсал камион между селата Пресека и Добромирци, за да премине линейка. 8 екипа на службите в Кърджали, Ардино и Джебел отстранявали паднали дървета, пречещи на движението. Осем огнеборци от службите в Джебел и Крумовград обезопасили кабели в Крумовград, по пътя за село Устра и в Устрен. Екип на службата в Кърджали изтеглил закъсала товарна кола по пътя от областния град към Хасково.
Лек автомобил „Пежо“ се запалил на разклона за село Пресека в сряда около 16 часа. Няма пострадали. Автомобилът пламнал вследствие на късо съединение и изгорял. Екип на пожарната служба в Подкова загасил огъня. Четирима пожарникари от Кърджали загасили горящ кабел в областния град. Няма нанесени щети.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0