46 нарушения от водачи: Ремонт на пътя и… двама пострадаха при ПТП

46 нарушения от водачи: Ремонт на пътя и… двама пострадаха при ПТП

Двама водачи пострадали леко при пътно произшествие, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал в участъка от Кърджали към село Жинзифо

Двама водачи пострадали леко при пътно произшествие, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал в участъка от Кърджали към село Жинзифово на 26 март около 14,30 часа. 65-годишен с „Опел“ блъснал намаляващ пред него скоростта „Фолксваген“ поради ремонти дейности. След преглед в Спешното приемно отделение водачите били освободени. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред. Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил автомобилите и почистил пътното платно.

189 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Момчилград, проведена на 26 март, с цел подобряване на средата за сигурност и безопасността на движението, контрол на водачите за правоспособност, употреба на алкохол и наркотични вещества. Констатираните нарушения на Закона за движение по пътищата са 46, за които са съставени 4 акта и 42 фиша.

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0