45 „бандити“ за година в Ардино – от тях 5 жени и 6 хлапета

Служители от Районното управление в Ардино проведоха среща в местния Клуб на пенсионера. Полицейски инспектор Павел Павлов запозна

Служители от Районното управление в Ардино проведоха среща в местния Клуб на пенсионера. Полицейски инспектор Павел Павлов запозна присъстващите с отчетените резултати за състоянието на престъпността за изминалата година.
През 2019-та на територията на общината са регистрирани 53 престъпления с 45 извършители, от които 5 са жени и 6 са непълнолетни. Разкриваемостта е 76 процента.
Полицейски инспектор Павел Павлов разясни на присъстващите и за най-често използваните методи за телефонни измами. Отбеляза, че благодарение на бдителността на гражданите и доброто взаимодействие с органите на МВР не са допуснати телефонни измами на територията на общината.
На срещата бяха обсъдени текущи проблеми на хората от третата възраст, както и възможностите за разрешаването им. Пенсионерите изразиха задоволството си от предоставената информация и заявиха желание подобни срещи да се провеждат периодично.
Гюнер ШЮКРИ
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0