4 063 заблудени! Бензинджията ще плаче, мъжко дупе веднъж се е.е!?

4 063 заблудени! Бензинджията ще плаче, мъжко дупе веднъж се е.е!?

Гледате ли предизборни дебати!? Ако сте айляк – гледайте, ама и кой знае какво не очаквайте. Скука и посредственост e. Тези, коит

Гледате ли предизборни дебати!? Ако сте айляк – гледайте, ама и кой знае какво не очаквайте. Скука и посредственост e. Тези, които могат да кажат нещо смислено, партийните шефове не ги пращат по телевизионни студиа, имат достатъчно работа. Така можем да обобщим първата половина от предизборна кампания`2021.

 

Някаква жена от „отходната партия на Марешки“, както Валери Симеонов определяше формацията на новия си ортак, се опитва да брани аптекаря, който продава и горива.

Веселин помагал на българския народ. Засега само с реклама за близо 1 млн. лева от телевизора, но това изпратената партийка няма как да проумее!

Женицата наизустила нещо, но опонентът е по-подготвен.

 

„Може да сте предложили страшно хубави неща, но след като Марешки подкрепи конституцията, без да я е чел, всичко това отива в канала. Г-н Марешки е осъден на две инстанции за рекет. Г-н Марешки има наглостта да излезе пред българския народ и да каже: аз давам моите дрехи да ги износва синът ми, докато кара „Бентли“-то ми. Тази наглост вече не може да бъде търпяна от българския народ”, казва другият участник в дебата.

Думите са изречени, казанчето е дръпнато, парашутистката се връща там, откъдето сабалянта е тръгнала – политическото небитие.

 

*

Уважаеми читатели, помните ли колко много от вас гласуваха за човека с лекарствата и нафтата, защото тогава пак ще рекламираше от телевизора, че бил срещу системата?

4 063-ма души в малкия Кърджалийски избирателен район гласуваха за Марешки на първия тур на президентските избори за президент през 2016-та година.

Малко по-късно, през март 2017 година имаше парламентарни избори. Знаете ли колко от тези 4 063-ма пак дадоха гласа си за Марешки и партията му – едва 838 (осемстотин тридесет и осем).

Както би казал избирателят-простак: Мъжко дупе веднъж се е.е!

Бензинджията ще плаче на 4 април, да знаете!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0