4 ПТП, няма пострадали! Много опасен блъска на „Беломорски“

4 ПТП, няма пострадали! Много опасен блъска на „Беломорски“

Четири са пътните произшествия през почивните дни областта, съобщиха от полицията. Няма пострадали. 27-годишен водач на“Киа“

Четири са пътните произшествия през почивните дни областта, съобщиха от полицията. Няма пострадали. 27-годишен водач на“Киа“ на бул.“Беломорски“ в областния град ударил движещ се пред него „Фиат“. Тестът за алкохол на шофьора отчел 0,78 промила. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. По пътя от село Бенковски към Златоград 20-годишен с „Фолксваген“ загубил контрол над управлението, блъснал се в еластична ограда и колата се преобърнала по таван. Екип на пожарния участък в Бенковски обезопасил катастрофиралия автомобил и го преместил на безопасно място. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат, съставен е акт по ЗДВП.

Две от пътните произшествия са при маневри на заден ход в областния град. 26-годишен с „ВАЗ“ загубил контрол над управлението и се блъснал в пътен знак на бул. „България“ в Кърджали. Не е констатирана употреба на алкохол от водачите. Произшествията са обработени по административен ред с актове по Закона за движение по пътищата.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0