Мурат застрелян в 1 часа след полунощ

24rodopi.com/Темата+ Сигнал за смъртоносно прострелян 29-годишен мъж по време на лов е бил подаден на тел.112 на 27 февруари, съобщиха от областната

24rodopi.com/Темата+
Сигнал за смъртоносно прострелян 29-годишен мъж по време на лов е бил подаден на тел.112 на 27 февруари, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Както 24rodopi.com първи писа, трагичният инцидент станал в землището на село Чобанка. Фаталният изстрел е бил произведен около 1 часа.
Загиналият е 29-годишен, а задържаният за срок до 24 часа, съпричастен към случая, е на 42 г. и притежава законно ловна карабина. Дежурна оперативно-следствена група извършила оглед на мястото на произшествието. Тялото е било транспортирано за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в кърджалийската болница. Разследването е по чл.123, ал.1 от Наказателния кодекс за причиняване на смърт поради немарливо изпълнение на занятие или друга дейност, представляващ източник на повишена опасност, и ще се води под ръководството на прокуратурата. Работа по случая продължава и група „Криминална полиция“ в РУ-Момчилград.
Загиналият Мурат бил на нощен лов с колегата си.
Припомняме, че 42-годишният Хаккъ простреля смъртоносно младия си колега от дружинка „Равен“ Мурат (на снимката) по време на нощен лов за хищници. Убитият е от село Звездел, живеел и работел като багерист в момчилградска строителна фирма.
Хаккъ е един от най-големите превозвачи на гурбетчии за Западна Европа с бусове. Той е от Момчилград, но е обявил в профила си във Фейсбук, че живее в Пловдив.
Защо Хаккъ простреля смъртоносно Мурат – четете по-късно само в 24rodopi.bg

COMMENTS

WORDPRESS: 0