33-ма малки „абитуриенти“ в Черноочене

33-ма малки „абитуриенти“ в Черноочене

Малчуганите от най-голямата детска градина в Черноочене- ДГ „Знаме на мира“, и филиалите ДГ „Зора“ с. Минзухар

Малчуганите от най-голямата детска градина в Черноочене- ДГ „Знаме на мира“, и филиалите ДГ „Зора“ с. Минзухар и Група „Славейче“ с. Житница, обраха овациите на своите родители и гости по време на тържеството, посветено на 1-ви юни – Международния ден на детето, и изпращане на подготвителните групи в първи клас.

Малките 33 „абитуриенти“ рецитираха стихотворения, играха танци и пяха песни.

С много труд и любов в тези дни пълни с изпитания учителките се грижеха за нашите деца. Създадените много добри условия за обучение, игра и отдих винаги са допълвали техните усилия, споделиха родителите.

Пременени с тоги малките випускници, които от септември ще са в първи клас, получиха своите дипломи и раници от Община Черноочене, лично от кмета Айдън Осман. Той пожела успех на малчуганите. На всички останали деца в градината бяха раздадени лакомства.

От името на колектива директорът на ДГ „Знаме на мира“ Елмаз Апти изрази благодарност към ръководството на Община Черноочене за оказаното съдействие през годините.

Сред гостите на тържеството бяха председателят на Общински съвет-Черноочене Бедрие Газиюмер, представители на общинското ръководство и други.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0