300 умрели се подписаха за партия пред ЦИК, а реакцията като след „Една дебела лелка пък пръцна в автобуса“

300 умрели се подписаха за партия пред ЦИК, а реакцията като след „Една дебела лелка пък пръцна в автобуса“

Партиите трябваше набързо да съберат хиляди подписи, за да бъдат регистрирани в Централната избирателна комисия (ЦИК) за парламентарнит

Партиите трябваше набързо да съберат хиляди подписи, за да бъдат регистрирани в Централната избирателна комисия (ЦИК) за парламентарните избори на 11 юли. Притиснати от времето, но се оказаха шетахаха чевръсто между партийните офиси и погребалните агенции и се справиха.

Този път не видяхме опънати шатри по оживени улици и булеварди и покани за подписи. Защото този път нямаше подписки, а попълване на данни в клуба или в тайна партийна квартира. Най-много някой активист да отскочи до моргата, за да вземе парафа на някой нов покойник!?

Това излиза от разкритията на говорител на ЦИК, който в телевизионен ефир обяви, че в списъците на една от партиите имало подписи на 300 мъртъвци.

99% това няма как да се случи. Оставяме 1 процент за „всичко е възможно в България“!

Имитация на подписи, съставяне на неистински документ, престъпление. А реакцията като след пръцнала дебела лелка в градския автобус – няма значение коя е лелката, друг път няма да прави, ама какво пък толкоз станало, на всеки може да се случи…

Иначе за един подправен лист, необходим за пенсиониране, майката разкатават на бабката, на която не й достигат някакви точки, за да получава по 3 стотака за оцеляване на месец.

24rodopi.com


COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0