300 души на предизборна среща в Джебел!

300 души на предизборна среща в Джебел!

С най-голям заряд и очаквания за промени в управлението на България са избирателите от централна градска част на Джебел. Това демонстри


С най-голям заряд и очаквания за промени в управлението на България са избирателите от централна градска част на Джебел. Това демонстрираха близо 300 души, които тази вечер се събраха в едно от облагородените междублокови пространства, за да чуят кмета на Джебел Неджми Али и кандидатите за народни представители от ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район Ресми Мурад и Сейфи Мехмедали.

Предизборната среща бе открита от Гювен Сали, председател на градската организация на ДПС, който призова джебелчани мощно да подкрепят листата с №9 в интегралната бюлетина на парламентарните избори, които ще се проведат на 4 април.

Кметът Неджми Али говори близо 50 минути в отговор на изразеното желание на местните жители промяната в Джебел да продължи със същото темпо, изразяващо се в реализацията на редица проекти, които подобряват качеството на живот и правят Джебел по-добро място за живеене.

Продължаваме с повече инвестиции, повече асфалт, повече светлина, повече зелени площи – подчерта кметът.

Неджми Али поиска подкрепа за №9 в интегралната бюлетина подчертавайки, че този глас ще бъде глас за тяхното настояще, което значи и по-добро бъдеще за техните деца в България а не зад граница.

Заключителната предизборна среща в Джебел най-вероятно е и най-многолюдната проява в тази кампания. Присъстваха 300 души, които са симпатизанти на различни партии.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

COMMENTS

WORDPRESS: 0