30 години начело на „учлището за шампиони“

30 години начело на „учлището за шампиони“

С мило тържество изненада колегите си директорът на най-голямото училище в Южна България Милко Багдасаров. На 11 септември, преди 3

С мило тържество изненада колегите си директорът на най-голямото училище в Южна България Милко Багдасаров. На 11 септември, преди 30 години, той поема ръководството на СУ „Петко Рачов Славейков“ в Кърджали и го прави повече от успешно. В кратката си реч той нарече учителите свое семейство и сподели, че останалата част от семейството му ще бъде в училището на 15 септември. От своя страна педагогическият колектив изненада 30-годишния юбиляр с негов портрет, нарисуван от художника Недим Мустафа, който е и преподавател по изобразително изкуство в „Славейков“. Учителите пожелаха на директора си да е все така енергичен, креативен, вечно млад и да води училището за шампиони към още повече победи.
Най-големият педагогически колектив в страната е именно в Средно училище „Петко Рачов Славейков“. Към днешна дата учениците са повече от 1660 от подготвителна група до 12 клас. Въпреки всички предизвикателства на новото време учебният процес и извънкласните дейности са организирани по възможно най-добрия начин. Училището е еталон, от който вземат пример много учебни заведения в страната.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0