3-то дело за отправени обиди и закани за убийство на общински съветник от бившия съпруг на атрактивна блондинка

3-то дело за отправени обиди и закани за убийство на общински съветник от бившия съпруг на атрактивна блондинка

24rodopi.bg/Темата Трето наказателно дело от частен характер стартира днес в съда в Кърджали, в което страни са обижданият и заплашван с убийство общи

24rodopi.bg/Темата Трето наказателно дело от частен характер стартира днес в съда в Кърджали, в което страни са обижданият и заплашван с убийство общински съветник Ф. М. и бизнесмен, бивш съпруг на млада дама заради която двамата са във война.

Досега бе даден ход на делата за нанесения побой на общинския съветник в кърджалийска фитнес зала през януари и за опита за душене на същия в зъболекарски кабинет в центъра на областния град през февруари. Припомняме, че и в двата случая автор на агресията е предприемачът, с чиято бивша съпруга съветникът е във връзка в последните месеци.

В съда влиза и третата среща на ревнивеца с общинския съветник, станала пред хотел в кърджалийския квартал „Байкал“ през май. Бизнесменът ударил леко с джипа си автомобила, в който били съветникът и атрактивната блондинка. Нападателят извел от колата бившата си половинка и насила я качил в джипа, след което се върнал и скъсал тениската на местния политик.

Междувременно съдът в Кърджали забрани на бизнесмена Р. А. да приближава Б. Д., както и жилището й в центъра на града, на разстояние по-малко от 50 метра. Наложена е мярка за защита от домашно насилие в полза на Б. Двамата вече са бивши съпрузи, а младата дама е приятелка на общински съветник в Кърджали. Заради тази връзка членът на разпоредителния орган е жертва на агресия от страната на предприемача. Последният също твърди, че е заплашван от съветника.

COMMENTS

WORDPRESS: 0