3 счупени ребра след: „Снимах майка ти гола, пускам я в интернет“

3 счупени ребра след: „Снимах майка ти гола, пускам я в интернет“

24rodopi.bg/Регион Голи роднини, кой как ги видял и снимал, а после три счупени ребра. Грозни сцени в малкия град след употреба на алкохол и дефици

24rodopi.bg/Регион

Голи роднини, кой как ги видял и снимал, а после три счупени ребра. Грозни сцени в малкия град след употреба на алкохол и дефицит на елементарни човешки порядки.

Мъж от Неделино получи година и половина „лишаване от свобода“ след нанесена телесна повреда на негов съгражданин. Присъдата бе произнесена на две инстанции.

Грозната сцена се разиграла пред хранителен магазин в родопския град. На пейка пред него консумирали алкохол собственичката и двама мъже. Към тях се приближил и биячът. Видимо ядосан, той започнал да се заяжда с жертвата си. Оказало се, че преди време обектът на гнева му посетил личния си лекар. Влизайки в кабинета обаче там бил братът на „боеца“, гол до кръста. Тогава мъжът произнесъл „такова животно и аз лекувам“.

Афектираният неделинец заявил мигове преди тупаниците „Ако бях на мястото на брат ми, щях да те изведа от кабинета и да те пребия“. След това допълнил по адрес на болната майка на потърпевшия „Снимах я гола на двора, ще пусна снимките в интернет“. След това мъжът блъснал опонента си, който паднал на земята. Притиснал го с колене и започнал да му нанася удари с ръце и крака в гръдния кош. Докато не му счупил три ребра.

Съдът наказа бияча с условна присъда, чийто изпитателен срок е за период от 4 години.

COMMENTS

WORDPRESS: 0