Решението на ДПС в Кърджали: Карадайъ водач, същата листа като през юли!

Решението на ДПС в Кърджали: Карадайъ водач, същата листа като през юли!

24rodopi.bg/Политика На разширено заседание тази вечер Областният съвет на ДПС-Кърджали гласува единодушно решение председателят на Движението Муст

24rodopi.bg/Политика

На разширено заседание тази вечер Областният съвет на ДПС-Кърджали гласува единодушно решение председателят на Движението Мустафа Карадайъ да води кандидат-депутатската листа в Кърджали на предстоящите парламентарни избори.

Както вече 24rodopi.com писа на 29 септември, в Кърджали не се очакват изненади: Мустафа Карадайъ – водач, на избираемите места в кърджалийската листа – старите!

По предложение на общинските структури на партията от областта на 1 октомври  бе решено да се подкрепи листата от проведените през юли избори, направени бяха и още 4 предложения за номинации. Подредени по азбучен ред имената на 14-те номинирани за кандидат-народни представители ще бъдат изпратени в ЦОБ на ДПС.

Председателите на общинските съвети на ДПС в 7-те общини направиха кратък анализ на политическата ситуация по места.

Задачата на ДПС в Кърджалийски регион  на предстоящите избори за народни представители и президент на Р България е да получи 4 мандата, целта е да се постигнат резултатите от изборите на 11 юли т.г., каза областният лидер Ресми Мурад, който призова за пълна мобилизация на местните структури на предстоящия вот.

Кандидатите на ДПС от регион Кърджали имат за цел да подобрят резултата от 11 юли – 49 224 гласа./24rodopi

COMMENTS

WORDPRESS: 0