289 нарушения на пътя, 174 клипа за превишена скорост, а един с "баварец"…

289 нарушения на пътя, 174 клипа за превишена скорост, а един с "баварец"…

438 моторни превозни средства и 544 лица са били проверени в специализирана операция на територията на полицейските управления в Мом

438 моторни превозни средства и 544 лица са били проверени в специализирана операция на територията на полицейските управления в Момчилград, Крумовград и Джебел, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Акцията е била извършена в периода 16-22 юни с цел подобряване на средата за сигурност, контрол на водачите за употреба на алкохол и наркотични вещества, използване на обезопасителни системи, спазване на скоростните режими в населени и извън населени места. Полицейски служители са констатирали 289 нарушения на ЗДвП, за които са съставени 18 акта, 97 фиша и са били заснети 174 клипа за превишена скорост, за които ще бъдат връчени електронни фишове.

Спипаха пиян с „БМВ“

Бързо производство е образувано в РУ-Крумовград за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. Около 22 часа във вторник в града за проверка бил спрян лек автомобил „БМВ“ с 43-годишен водач. Тестът за алкохол на шофьора с техническо средство отчел 1,34 промила. Издаден е бил талон за медицинско изследване и взета кръв за химически анализ. Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0