257 нарушения на пътя, 117 клипа със „състезатели“ – две катастрофи

257 нарушения на пътя, 117 клипа със „състезатели“ – две катастрофи

733 моторни превозни средства са били проверени в хода на специализирана операция в областта, съобщиха от полицията. Тя е била извършена в перио

733 моторни превозни средства са били проверени в хода на специализирана операция в областта, съобщиха от полицията. Тя е била извършена в периода от 11 юни до 18 юни с цел контрол на скоростните режими, управление след употреба на алкохол, установяване на неправоспособни водачи, използване на обезопасителни колани и системи. 257 са констатираните нарушения на Закона за движение по пътищата, съставени са 43 акта, 97 фиша, записани са били 117 клипа за превишена скорост.

54-годишен водач пострадал при пътно произшествие в района на село Първица. Инцидентът станал в понеделник  малко след 14 часа. Шофьорът загубил контрол над управлението, лекият автомобил „Нисан“ напуснал пътното платно и се блъснал в скат. Водачът бил изваден от автомобила от екип на пожарната служба в Подкова, прегледан във Филиала на спешна помощ в Кирково, след това в Спешното приемно отделение в областния град и освободен за домашно лечение. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт. 40-годишна с „Опел“ при извършване на неразрешен обратен завой на кръстовище в Кърджали била ударена от автомобил „Сузуки“, който след това се блъснал в еластична ограда. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0