Двама шофьори пияни от сутринта, единият дори с присъда за алкохол

Двама шофьори пияни от сутринта, единият дори с присъда за алкохол

24rodopi.com/Регион Бързо производство е образувано в РУ-Крумовград за управление на автомобил след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. 38-го

24rodopi.com/Регион

Бързо производство е образувано в РУ-Крумовград за управление на автомобил след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. 38-годишен водач на „Опел“ бил проверен на 15 май около 6,30 часа в Крумовград. Направеният тест за алкохол отчел 1,69 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ.  Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

49-годишен бил установен да шофира след употреба на алкохол, след като е бил осъден с влязла в сила присъда за същото деяние. На 14 май малко преди 7 часа в Джебел бил спрян лек автомобил „Рено“. Тестът на водача за алкохол отчел 0,67 промила. При направена справка станало ясно, че той вече е бил осъден за подобно провинение. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. Извършва се проверка от група „Охранителна полиция“ в РУ-Джебел.

COMMENTS

WORDPRESS: 0