24rodopi.com позна: Юзкан Али е новият шеф на Младежко ДПС в Кърджали

24rodopi.com позна: Юзкан Али е новият шеф на Младежко ДПС в Кърджали

Юзкан Али бе избран за председател на общинската организация на Младежко ДПС в Кърджали.  Припомняме, че още на 6 февруари 24rodo

Юзкан Али бе избран за председател на общинската организация на Младежко ДПС в Кърджали. 

Припомняме, че още на 6 февруари 24rodopi.com писа: „Късащият плакати Юзкан Али става лидер на Младежко ДПС в Кърджали!?“, е преди дни прогнозира: „Младите в ДПС в Кърджали избират лидер в неделя, фаворит е „плакатният кошмар на ГЕРБ“.

Той бе избран за шеф на кърджалийската организация на Млазежко ДПС от делегатите на 13-тата отчетно-изборна конференция, която се проведе днес.

30-годишният Юзкан Али стана популярен след спор за унищожени плакати в предизборната кампания през октомври м. г. От партия ГЕРБ сезираха ОИК за публикуван клип в Facebook, който показва как Юзкан Юзджан Али, кандидат за общински съветник от листата на ДПС, къса демонстративно плакат на Никола Чанев, кандидат за кмет на община Кърджали. ОИК не наказа Али, защото агитационните материали били поставени извън определените за целта места.

Юзкан Али е 25-ти в листата на ДПС с кадидатите за общински съветници, и като такъв в момента се явява „първа резерва“. Той ще влезе в Общинския съвет, ако някой от групата на ДПС напусне разпоредителния орган. Очакванията бяха изключеният от партията Ферди Мурад да освободи място в ОбС, но бе категоричен, че остава в състава на разпоредителния орган и с времето ще докаже, че не е извършил „партийно предателство“, в каквото бе обвинен при избора на председател на Общинския съвет.

Очаквайте подробностите

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0