24-те часа на BG: Симеон по гръб не пада. Когато се правиш на мъж, а знаеш, че си жена и си на един шамар живот!

24-те часа на BG: Симеон по гръб не пада. Когато се правиш на мъж, а знаеш, че си жена и си на един шамар живот!

24rodopi.bg/Коментари Скука в жанра и малко лицеви опори. Стандартно. Като пазаруване в маркета – маска, влизаш, слагаш в кошницата захар, брашно, д

24rodopi.bg/Коментари

Скука в жанра и малко лицеви опори.

Стандартно. Като пазаруване в маркета – маска, влизаш, слагаш в кошницата захар, брашно, дафинов лист, хляб и мляко, нареждаш се на опашката, плащаш и излизаш.

Така стартира предизборната кампания и за кандидат-президентите, и за кандидат-депутатите. С познатото говорене – ние сме добрите, другите – лошите. Някои направо започват какви „боклуци“ са другите, ама и това си е някакси по български запазено.

Президентът Радев се опита да бъде по-различен, но и той преди време демонстрира форма с набирания и превъртания на висилка, колко му е да направи 50 лицеви опори за минута.

 

Това е при политиците, но в скучното българско футболно първенство взе да става интересно. За съжаление не на терена, а откъм изречени думи след мача.

„Когато се правиш на мъж, а знаеш, че си жена и си на един шамар живот“, казва защитникът на „Царско село“ Иван Бандаловски по адрес на Кирил Десподов, който пък е от малкото българи в международния тим от Разград „Лудогорец“, както и неслучил се неделински зет. В края на първото полувреме на мача между двата тима се стигна до напрежение, като главни действащи лица бяха именно двамата играчи. Дефанзивният хвана за гушата офанзивния, а той пък се опита да го ритне.

„Поемам си вината за инцидента, всеки си изпуска нервите. Извиних се два пъти. Няма да се повтори повече, със сигурност“, обещава Десподов.

 

 „Не може да е „важен“ свидетел, „знаков“ свидетел една маловажна личност, използвана за подлога или ибрик, с когото някой съвременен Пилат си е измил задните части от „стафидите“, останали от нехигиеничното му дифузионно напъване, да унижи и вкара в затвора един невинен човек“, това пък пише до регионално издание на Север затворникът Георги Вълев.

Брях!

 

От политиката си заслужава един цитат на бившия премиер Симеон Сакскобургготски, който в златните години на световната икономика не можа да оправи България за обещаните 800 дни.

“Тази фамозна фраза продължават да ми я припомнят. Може би за 1000 дни постигнахме доста. Бих пожелал от все сърце на бъдещите управници да успеят за 800 дни или дори за по-кратко“, заяви бившият премиер Симеон Сакскобургготски в специално интервю за Bulgaria ON AIR.

По думите му даденият от него преди 20 години срок от 800 дни е бил една политическа калкулация, да се усети и да има определени политически ефекти.

Не калкулация, по-скоро спекулация. И, както се изразяват необвързаните с партии улични анализатори, затова народът тегли изборно шута на царя и… право в Мадрид./24rodopi

На снимката: Може да е мъж, а да се прави на жена…

COMMENTS

WORDPRESS: 0