24-те часа на BG: Уморените коне не искат избори, а „редовно“ разпределение на порциите

24-те часа на BG: Уморените коне не искат избори, а „редовно“ разпределение на порциите

Много адреналин и много думи в последните 24 часа откъм политиката! Всички се крият зад… колко страшно щяло да стане в България, ако не се избере редо

Много адреналин и много думи в последните 24 часа откъм политиката! Всички се крият зад… колко страшно щяло да стане в България, ако не се избере редовно правителство. Поне до пролетта на 2022-ра.

Многото думи, нервни изблици и високо кръвно в 46-ия парламент се събират само в едно изречение:

Уморените и гладни коне не искат нови избори, а разпределение на порции от редовен кабинет на яките компромиси, достигащи до порочни практики!

Всичко останало е заден план, фон, отклоняване на вниманието, игра, списъци с наши хора за важни постове, бягство от посланията на избирателите…

 

И между другото, за COVID-19 няма никакво значение какво е правителството – служебно или редовно. 4-тата вълна не иска разрешение нито от служебен, нито от отечественофронтовски кабинет. И за затварянето на заведенията след 1 септември здравният министър няма никакво значение – дали е посочен от президента или от евентуалния Отечествен фронт в рамките на 46-ото Народно събрание.

 

Гладните и уморени коне не искат нови избори, а порции от редовен кабинет!

24rodopi.com

Снимка:pixabay.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0